• Svježe
Lice Boja za Telo, Šminku Lice Boja Pearlie Snazi Vode Zasnovan Dobro Osiguranje za Djecu za Zezanje Festival Zabavu za Pozorište Nastup za Odrasle(Pearl silver)

Lice Boja za Telo, Šminku Lice Boja Pearlie Snazi Vode Zasnovan Dobro Osiguranje za Djecu za Zezanje Festival

KM 8.02
Roba
Dostupno je narudžbi

Sigurno : bez mirisa i ne otrovno.Za pojedinca razlike u kožu osjetljivost, to je preporučio da obaviti mali prostor kožu test prije nego što koristimo.Svjetlo I Prenosni : Svjetlo težine i sporazum, lako prodavnicu i ponijeti, može biti jednostavno stavio u torbu, savršeno za kući i nastup koristiti.Širok spektar Prijavu : Može se koristiti za šminku, praznici, škole, karnevalima, rođendanske zabave, igranje uloga, itd., pogodan za odrasle i decu.Šminka Sliku : sjajna boja, pearlie sjaj, dobro osiguranje, lako boja, pomoći stvoriti delikatna i lijepa slika šminku.Jednostavno Koristiti I Čist : Vode zasnovan i dugo traju efekat.Došlo malo vode za aktiviranje.Molim te skloni sa dečije ubruse ili u pjeni vode za čišćenje.Karakteristika : 1. Sigurno : bez mirisa i ne otrovno.Za pojedinca razlike u kožu osjetljivost, to je preporučio da obaviti mali prostor kožu test prije nego što koristimo.2. Jednostavno Koristiti I Čist : Vode zasnovan i dugo traju efekat.Došlo malo vode za aktiviranje.Molim te skloni sa dečije ubruse ili u pjeni vode za čišćenje.3. Širok spektar Prijavu : Može se koristiti za šminku, praznici, škole, karnevalima, rođendanske zabave, igranje uloga, itd., pogodan za odrasle i decu.4. Šminka Sliku : sjajna boja, pearlie sjaj, dobro osiguranje, lako boja, pomoći stvoriti delikatna i lijepa slika šminku.5. Svjetlo I Prenosni : Svjetlo težine i sporazum, lako prodavnicu i ponijeti, može biti jednostavno stavio u torbu, savršeno za kući i nastup koristiti.Kako da Koristim : Vode rastvorljiv pigmenata, umoči se u vodu dodir sa vodom i prilagoditi koncentracija za crtanje.Nema potrebe da dodati vodu u boju.Specifikacija : Predmet Tip : Lice Paint Net Sadržaj : 3g / 0.1 ozu(otprilike.) Dozu : Općenito, jednu kutiju može biti crtao 3 pun lica odraslih, u zavisnosti od pojedinac crtež navike i stepen otpada.Čišćenje Način : Vode rastvorljiv boje, obrisati sa vlažne maramice ili isperi direktno sa vodom.Paket Listu : 1 x Kutiju Lice Boja.

Svojstva

Item Type:
Face Paint
Net Content:
3g / 0.1oz(approx.)
Dosage:
Generally, one box can be used to draw 3 full faces of adults, depending on individual drawing habits and the degree of waste.
Cleaning Method:
Water soluble paint, wipe with wet wipes or rinse directly with water.
Package List:
1 x Box of Face Paint :

Najbolje ponude u kategoriji