• Svježe
ECU Čip Podešavanja Skener, MPPS ECU Programmmer ECU Čip Podešavanja Alat Simos SONDU Automatsko Otkrivanje ECU Patch radi Simos 8 za Simos SONDU

ECU Čip Podešavanja Skener, MPPS ECU Programmmer ECU Čip Podešavanja Alat Simos SONDU Automatsko Otkrivanje

KM 31.94
Roba
Dostupno je narudžbi

★★★★★【Automatsko Otkrivanje ECU】Automatsko otkrivanje ECU i prerađivača vrste.Ne treba da izabereš sa liste. ★★★★★【 Za MEDC17】provjera suma ispravka podržao za MEDC17, koja je stabilna nastup. ★★★★★【TPROT / Za DS Provjeriti Karakteristika】TPROT / za DS provjeriti film, za testiranje ako TPROT je aktivan bez otvaranja ECU. ★★★★★【Patch funkcije&VAGINU Simos SONDU&Simos 8】Patch funkcije, koristi za OBD treperi od TPROT ECU (trenutno samo podržava za PICE).ECU čip podešavanja skener podršku otključavanje za Simos SONDU i za Simos 8, praktično koristiti. ★★★★★【Usluzi】Smo profesionalni korisničke usluge osoblja, kontaktirajte nas ako imaš kakvih pitanja ili predloge, i dat ćemo sve od sebe da to riješi.Karakteristika : 1. Automatsko otkrivanje ECU i prerađivača vrste.Ne treba da izabereš sa liste.2. Patch funkcije, koristi za OBD treperi od TPROT ECU (trenutno samo podržava za PICE).3. TPROT / za DS provjeriti film, za testiranje ako TPROT je aktivan bez otvaranja ECU.4. Podrške otključavanje za Simos SONDU i za Simos 8, praktično koristiti.5. Provjera suma ispravka podržao za MEDC17, koja je stabilna nastup.Specifikacija : Uslov : 100% Marku New Item Tip : ECU Čip Podešavanja Scanner Material : ABSColor : Kao slika shown MPPS V21 GLAVNI + TRICORE + MULTIBOOT sa Tricore Cable This modul dodaje podršku za napredne funkcije na Marelli ECU je.MPPS pokriva niz kontrolori uključujući za M3.8, za M5.9, za ME7xx, za MED9, za MED17, za EDC15/16/17, za Delfi, za Siemens, za Marelli, za Delco, za Sagem, za Trionic i mnogi drugi..MPPS V21 Mogućnosti : Pročitao / Pisati Mikro, Flash i EEprom bez korištenja BDM programer!Spreman za 6 F3 – Pun Pročitao / Pisati Mikro, Flash i EEprom preko K-liniju i MOŽE.Spreman za 6 JF – Pun Pročitao / Pisati Mikro i EEprom preko K-line.Spreman za 8 DF – Pun Pročitao / Pisati Mikro i EEprom preko K-line.Spreman za 8 F2 – Pun Pročitao / Pisati Mikro i EEprom preko K-liniju i MOŽE.Spreman za 8 F3 – Pun Pročitao / Pisati Mikro i EEprom preko K-liniju i MOŽE.Spreman za 8 GM – Pun Pročitao / Pisati Mikro i EEprom preko MOGU.Spreman za 8 GS – Pun Pročitao / Pisati Mikro i EEprom preko MOGU.Spreman za 5 SF3 – Pun Pročitao / Pisati Bljesak i EEprom preko MOGU.Spreman za 5 SF3 – Pun Pročitao / Pisati EEprom preko K-Line.Spreman za 5 SF8 – Pun Pročitao / Pisati Bljesak i EEprom preko K-liniju i MOŽE.Spreman za 5 SF9 – Pun Pročitao / Pisati Bljesak i EEprom ove.

Svojstva

Condition:
100% Brand New
Item Type:
ECU Chip Tuning Scanner
Material:
ABS
Color:
As picture shown
MPPS V21 MAIN + TRICORE + MULTIBOOT with Tricore Cable :
This module adds support for advanced functions on Marelli ECU’s. MPPS covers a range of controllers including for M3.8, for M5.9, for ME7xx, for MED9, for MED17, for EDC15/16/17, for Delphi, for Siemens, for Marelli, for Delco, for Sagem, for Trionic and many others… :
MPPS V21 Features:
Read / Write of Micro, Flash and EEprom without using a BDM programmer! :
Fit for 6F3 – Full Read / Write Micro, Flash and EEprom over K-line and CAN. :
Fit for 6JF – Full Read / Write Micro and EEprom over K-line. :
Fit for 8DF – Full Read / Write Micro and EEprom over K-line. :
Fit for 8F2 – Full Read / Write Micro and EEprom over K-line and CAN. :
Fit for 8F3 – Full Read / Write Micro and EEprom over K-line and CAN. :
Fit for 8GM – Full Read / Write Micro and EEprom over CAN. :
Fit for 8GS – Full Read / Write Micro and EEprom over CAN. :
Fit for 5SF3 – Full Read / Write Flash and EEprom over CAN. :
Fit for 5SF3 – Full Read / Write EEprom over K-Line. :
Fit for 5SF8 – Full Read / Write Flash and EEprom over K-line and CAN. :
Fit for 5SF9 – Full Read / Write Flash and EEprom ove :

Najbolje ponude u kategoriji